Codziennik Sfrustrowanej Trzydziestki
Kinia (l.36), Gdynia

Zaloguj się, aby wysłać wiadomość.

Jeżeli nie masz jeszcze konta Zarejestruj się.

(w 10 sekund przez e-mail, Facebook lub GMail)

Anuluj

Zaloguj się, Aby podarować prezent musisz się

Jeżeli nie masz jeszcze konta Zarejestruj się.

(w 10 sekund przez e-mail, Facebook lub GMail)

Anuluj

Aby dodać do ulubionych musisz się zalogować.

Jeżeli nie masz jeszcze konta Zarejestruj się.

Anuluj

Zaloguj się, aby zablokować użytkownika

Jeżeli nie masz jeszcze konta Zarejestruj się.

(w 10 sekund przez e-mail, Facebook lub GMail)

Anuluj

Zaloguj się, aby dodać do ulubionych

Jeżeli nie masz jeszcze konta Zarejestruj się.

(w 10 sekund przez e-mail, Facebook lub GMail)

Anuluj

Zaloguj się, aby wysłać wiadomość.

Jeżeli nie masz jeszcze konta Zarejestruj się.

(w 10 sekund przez e-mail, Facebook lub GMail)

Anuluj
 
Pieczony czosnek na pastę czosnkową.


Aparat: SONY
Model: DSC-HX7V
Przysłona: f/3.5
Ogniskowa: 4.3mm
Naświetlanie: 1/30s
ISO: 125

Pieczony czosnek na pastę czosnkową.
2012.08.08 19:38

Kategoria : inne

Trzy spore główki czosnku pozbawiamy ostrym nożem ogonków (góra czosnku), układamy na folii aluminiowej, solimy, pieprzymy, polewamy delitanie oliwą bądź olejem i lekko wodą, zamykamy w folii i wstawiamy na jakieś 40 minut do piekarnika nagrzanego do 200 stopni (pieczemy z termoobiegiem).

Gdy po upieczeniu wystygną, delikatnie wyciskamy w miejsu korzenia - czosnek sam wychodzi. Ugniatamy widelcem, pieprzymy, solimy - pasta gotowa. Taką pastą posmaruję męskie wydanie pizzy.

Enjoy! 

Oceń i poleć wpis:

 
15
Zamknij

Zaloguj się, aby ocenić ten wpis.

Jeżeli nie masz jeszcze konta, Zarejestruj się

(w 10 sekund przez e-mail, Facebook lub GMail)

Zaloguj się, aby dodać to zdjęcie do ulubionych.

Jeżeli nie masz jeszcze konta, Zarejestruj się

(w 10 sekund przez e-mail, Facebook lub GMail)

Zaloguj się, aby zaproponować to zdjęcie do wyróżnienia.

Jeżeli nie masz jeszcze konta, Zarejestruj się

(w 10 sekund przez e-mail, Facebook lub GMail)

Więcej  

Poleć

Poleć to zdjęcie znajomym

Pieczony czosnek na pastę<br /> czosnkową. :: Trzy spore główki czosnku<br /> pozbawiamy ostrym nożem <br />ogonków (góra czosnku), u<br />kładamy na folii al

Podaj swój adres e-mail

Podaj adresy e-mail znajomych

Napisz wiadomość

Przepisz kod z obrazka:

Anuluj

 

Link do wpisu
Poleć na forum
Wyślij e-mailem Dodaj do Facebook Dodaj do Google plus Dodaj do Pinterest Dodaj do twitter wykop
Zamknij
Google
 
0
Facebook
 
0

Twój komentarz:

Skomentuj
Starsze komentarze

Galeria autora

Pożeraczka gąbek :)
54 miesiące temu
Pierwsza z siedmiu ilustr<br />acji autorstwa Milak. ;)
56 miesięcy temu
Wydziabana dynia ;)
59 miesięcy temu
Ty ry ry :))))
59 miesięcy temu
To je amelinium! Nie poma<br />lujesz! :) Łobuz na drabi<br />nie nadzoruje prace remon<br />towe.
59 miesięcy temu
Papier toaletowy w lodówc<br />e, a Szanowny własnie na <br />kibelku :)
59 miesięcy temu
wszystkie

Zaloguj się, aby wysłać wiadomość.

Jeżeli nie masz jeszcze konta Zarejestruj się.

(w 10 sekund przez e-mail, Facebook lub GMail)

Anuluj

Zaloguj się, Aby podarować prezent musisz się

Jeżeli nie masz jeszcze konta Zarejestruj się.

(w 10 sekund przez e-mail, Facebook lub GMail)

Anuluj

Aby dodać do ulubionych musisz się zalogować.

Jeżeli nie masz jeszcze konta Zarejestruj się.

Anuluj

Zaloguj się, aby zablokować użytkownika

Jeżeli nie masz jeszcze konta Zarejestruj się.

(w 10 sekund przez e-mail, Facebook lub GMail)

Anuluj

Zaloguj się, aby dodać do ulubionych

Jeżeli nie masz jeszcze konta Zarejestruj się.

(w 10 sekund przez e-mail, Facebook lub GMail)

Anuluj

Zaloguj się, aby wysłać wiadomość.

Jeżeli nie masz jeszcze konta Zarejestruj się.

(w 10 sekund przez e-mail, Facebook lub GMail)

Anuluj
rozwiń ▼